Bouw & Interieur

Gevelbekleding

Starline heeft diverse grote en aansprekende gevelprojecten mogen maken in geheel Nederland voor aansprekende opdrachtgevers in de bouw.

Bekijk projecten
DSC0125 min

Dakopstanden

Dakopstanden, boeiboorden, afwerkingen en andere specifieke bouwproducten zijn zeer geschikt om te vervaardigen in composiet.

Bekijk de dakopstanden
Img21045 min

Sanitaire units

Al meer dan 30 jaar vervaardigt Starline diverse sanitaire cabines in de gehele Benelux voor studentenhuizen, penitentiaire inrichtingen en andere collectieve woonvormen.

Projecten met sanitaire units
DSC3406 bewerkt

Maatwerk

Composiet is al langere tijd een belangrijk materiaal in de bouw- en interieurbouw en zeker als het gaat om bijzondere bouwelementen of unieke projecten. Gevelbekleding, dakranden, balies, sierelementen, kolommen, plafondelementen, frieslijsten, et cetera zijn enkele voorbeelden van de toepassingen.

Composiet wordt ook steeds belangrijker als het gaat om gevelbouw en kozijnen. Door de stijgende materiaalprijzen van hout en de beperking van kunststof is composiet het ideale alternatief waarbij de keuzevrijheid en creativiteit van de ontwerper en architect vrijwel zonder grenzen zijn. Hierin kan ook eventueel direct isolatie worden aangebracht.

Starline Composites werkt rechtstreeks en als co-maker mee aan een aantal unieke projecten en producten. Starline Composites zorgt voor een complete ontzorging door maatwerkoplossingen. Onze eigen engineeringsafdeling gaat graag voor u aan de slag!

Benieuwd naar onze concrete projecten en voorbeelden op het gebied van bouw & interieur? De onderstaande projecten illustreren de mogelijkheden.

Unieke factoren

Bouw4

✔ Fraaie esthetische eigenschappen

Strakke geveldelen in elk gewenste kleur als trotse afwerking van een gebouw of een strakke en mooi gevormde receptie die indruk maakt op uw klanten.

Enexis1

✔ Grote ontwerpvrijheid

Dus veel productvormen mogelijk. Door de specifieke eigenschap van composiet is er vrijwel geen beperking in de vorm. Bovendien kan composiet in verschillende brandwerendheidsklassen en isolatiewaarden worden uitgevoerd.

Goedberwerkbaar3

✔ Lichtgewicht

Relatief laag soortelijk gewicht, dus vaak gewichtsbesparing. De lage soortelijke gewicht en de sterkte van het product maakt het breed toepasbaar.

Utrecht big

✔ Lange levensduur

Duurzaam en stevig materiaal voor lang als nieuw te blijven.

Bouw & Interieur

De mogelijkheden zijn eindeloos

Composites voor bouw

Composiet is zeer geschikt voor toepassingen in de bouw maar ook in het interieur. Starline produceert al jaren specifieke producten voor de bouw zoals geveldelen, opstanden en sanitaire cabines. Door het lichte gewicht en de enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling is bijna elk idee realiseerbaar. Waar u in de traditionele materialen als hout, metaal of beton oploopt tegen beperkingen als onderhoud, gewicht en beperkte mogelijkheden in vormgeving, heeft u dit bij composiet gevels niet en zijn zelfs 3D gebogen vormen mogelijk.

Neem contact op
Meer weten?

Bekijk onderstaande projecten of maak meteen een afspraak.

Voordelen

Composiet gevels zijn licht en meestal eenvoudig te monteren. Ingewikkelde, zware en dus kostbare achterconstructies zijn overbodig.

Dat maakt composiet gevels dan ook financieel zeer interessant. Aangezien composiet onderhoudsarm is en een zeer lange levensduur heeft, levert dit ook in de toekomst een enorme besparing op. Geen onderhoud op vaak hoge en lastig te bereiken situaties.

Dit alles maakt composiet gevels zowel in aanschaf als investering in de toekomst de beste keuze voor de beste prijs.

Bij nieuwbouw, renovatie of groot onderhoud kan, met het aanbrengen van composiet gevels, de gevel van uw gebouw op een heel eenvoudige en voordelige wijze in één keer een veel fraaier en luxer aanzicht worden gegeven.

Uw bouw project in composiet?

Heeft u een specifiek recreatieproject in composiet? Neem dan contact op met ons Starline team!

Neem contact op