​Starline Composites

Starline Composites maakt onderdeel uit van de Starline Group BV te Valkenswaard. Starline Group BV is opgericht in 1973 en inmiddels marktleider in de Benelux op het gebied van vinylester zwembaden, filter- en afdekkingsystemen.

Introductie

Starline is een internationaal A-merk van hoogwaardige zwembaden van composiet. Starline exporteert onder zes merknamen naar meer dan 27 verschillende landen en is werkzaam met ca. 90 medewerkers. Starline is producent en groothandel met een breed producten- en dienstenpakket:

  • Vinylester monoblock zwembaden
  • Producent van maatwerk polyester
  • Waterbehandelingssystemen
  • Whirlpools
  • Zwembad afdekking systemen
Goedberwerkbaar3

Onze vestigingen en onze specialiteit

Het hoofdkantoor is gevestigd in Valkenswaard, Nederland en de moderne productiefaciliteit in respectievelijk: Overpelt (België), Perwez (België), Witney (UK).

Starline heeft een van de meest moderne productiefaciliteit van 36.000 m2 in Europa en Starline Composites is inmiddels actief in allerlei andere segmenten van de markt als het gaat om composieten. Starline heeft een geautomatiseerde productie met een spuit robot en hanteert zowel spray up, lay up als RTM techniek.

Starline heeft een eigen engineering, project leiding en uitvoering, een eigen hout/metaalbewerking en lasserij.
Tevens heeft Starline een eigen montage en service afdeling voor plaatsing, nazorg en renovatie.

Productiefaciliteit

Gecertificeerde en gerenommeerde leveranciers

Starline werkt alleen met gecertificeerde en gerenommeerde leveranciers uit Noord Europa als het gaat om grondstoffen en heeft een volledig zelf ontwikkeld en geïntegreerd kwaliteitssysteem. Elke grondstof wordt eerst getest volgens een speciaal procedé met sterkte, duurzaamheid, UV en veroudering alvorens het in de productie wordt opgenomen. Starline kan 3D scannen en heeft ijzersterke garantievoorwaarden.

Starline Composites heeft veel ervaring in omvangrijke composiet gevelprojecten.

Bouw utrecht8

Meer weten?

Neem contact op met Starline Composites om uw project te bespreken.

Neem contact op