Recreatie & Leisure

Zwembaden

Al meer dan 40 jaar is Starline marktleider in de Benelux, en de enige Nederlandse producent op het gebied van zwembaden, de inmiddels beroemde en patenteerde Monoblocks.

Starline Monoblocks® zijn vaak geïmiteerd maar niet geëvenaard. Via een exclusief en gespecialiseerd dealernetwerk verkoopt Starline deze Monoblocks.

Starline maakt deze zwembaden volledig turnkey en als compleet product.

Zwembad projecten
DSC0287 k

Filters

Van kleine filters voor privé zwembaden tot zeer manshoge filters voor olympische zwembaden. Starline is de enige Nederlandse fabrikant van filters met een kwaliteit die wereldwijd door openbare zwembaden wordt toegepast.

Bekijk filters
Filters 2

Zwembad accessoires en waterattracties

Naast de range van zwembaden vervaardigt Starline diverse aanverwante en bijpassende producten zoals bijvoorbeeld: inlooptrappen, hoekkappen, afdekplaten, inbouwdelen en waterattracties. Voor elk zwembad zijn hierbij talloze opties.

Ontdek onze projecten
Attractie

Mogelijkheden

Starline Composites zorgt voor een complete ontzorging door met u mee te denken en aan de slag te gaan om tot maatwerk oplossingen te komen. Onze eigen engineeringsafdeling gaat graag voor u aan de slag!

Meer weten?

De bovenstaande projecten illustreren de mogelijkheden. Of maak meteen een afspraak.

Uw recreatieproject in composiet?

Heeft u een specifiek recreatie project in composiet, neem dan gerust contact op met ons!

Neem contact op

Voordelen

MG 5639 Jetstream bw

Hoge chemische bestendigheid tegen bijvoorbeeld zuren en chemicaliën.

Composiet heeft de specifieke eigenschap dat het goed bestand is tegen bijvoorbeeld chloorhoudend water en andere chemicaliën zoals zuren die gebruikt worden in zwembaden. Het gaat veel langer mee dan bijvoorbeeld zwembadfolie en het is beter bestendig tegen UV.

Naamloos 8

Grote ontwerpvrijheid, dus veel productvormen mogelijk.

Er is geen limiet aan het ontwerp, er zijn vele vormen en schitterende designs mogelijk waardoor juist dit materiaal zeer geschikt is voor het segment van zwembaden en recreatie. Ook is composiet zeer goed herstelbaar bij schade waarbij onzichtbare herstellingen normaal zijn.

344 229

Zeer mooie en strakke afwerking

Geen enkel ander materiaal dan composiet heeft een mooiere en strakkere afwerking in deze toepassing. Niet voor niets zijn de mooiste zwembaden, jachten en supercars uitgevoerd met composiet. Daarnaast maakt Starline zeer strakke en kaarsrechte producten die jarenlang plezier garanderen.

Recreatie & Leisure

De mogelijkheden zijn eindeloos

Dáárom composiet voor recreatie & leisure

Starline is al meer dan 40 jaar marktleider en tevens de grootste producent in de Benelux op het gebied van hoogwaardige Starline zwembaden, whirlpools, waterattracties en zwembadfilters voor zowel privé als openbare zwembaden. Starline maakt in deze toepassingen gebruik van onder andere hoogwaardig vinylester gelcoating wat als materiaal bijzonder geschikt is bij deze producten. Starline is uniek als het gaat om de grote range van modellen maar ook als het gaat om de kwaliteit van de afwerking.

Neem contact op

Referenties

Met veel trots hebben wij mooie projecten en producten mogen vervaardigen voor aansprekende bedrijven en organisaties. Neemt u vooral contact op met ons voor meer informatie.

Gemeentealmelo
Gemeenteutrecht
Enexis